This content is © 2017 Kim Brink| All rights reserved.

Prijzen Prijzen Out in the line up


Ik was pas een paar dagen in Sydney toen ik met Thomas en Ian op pad ging richting Kiama om te filmen voor hun documentaire Out in the line up. Out in the line up is een documentaire over homo zijn in de surfwereld. Iets wat dus, wist ik ook niet, nog helemaal niet ok is. Ze vlogen de hele wereld over om gaysurfers te vinden, filmen en interviewen. In Kiama, ten zuiden van Sydney, hebben we een weekend opgetrokken met een groepje lesbische surfers. Surfen, eten, filmen, fotograferen en muziek maken…Later ben ik nog een paar keer met ze gaan filmen en mocht ik surflegends zoals Kelly Slater vastleggen.

Nou gaat het dus super goed met deze documentaire en winnen Ian en Thomas allemaal prrrrijzen zoals de prijs voor beste documentaire op het Londen Surf film festival. De boys vliegen nog steeds de hele wereld over, niet meer om te filmen maar om bij alle festivals aanwezig te zijn. Geeft dat geen hoop voor jonge filmmakers?! Persoonlijk hoogtepuntje was een foto van mij, hét bewijs dat ik er was, als postertje voor de aankondiging van Out in the line up als openingsfilm van het Rio Festival Gay de Cinema :)